Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 17. mai hurra hurra… – JaktAsle Bloggen

17. mai hurra hurra…

Jaktboss har tatt turen til viltkameraet midt i uka, og ble ikke skuffa. Endelig en hjortebukk og med en bra start på horna. Jeg syntes den er litt smal, men blir nok fine horn – kanskje klar for avskytning:)

Imidlertid har Jaktboss värt litt slöv og en elgku bestemte seg derfor for å legge seg ned å vente til ny saltstein var på plass. Litt overdrevet kanskje men kua lå på plassen i en time!Klarte også å bli dyret som ble fota eksakt ved starten av 17. mai. Mulig det var andre motivet for å ligge der. Ny saltstein er nå på plass iflg Jaktboss, som også satser på en liten viltåker midt i siktelinjen for Emil sin vakeplass.

Dagens notis om Albin er dyrlegebesök. I utgangspunktet var det 12 ukers vaksinasjonen, men har fått en öreinfeksjon. Kanskje ikke rart da örene henger i bakken når han snuser omkring, samt stadig får seg en dukkert i vannskålen. Derfor litt dropper for denne, og vaksinasjonen må vente. Ble förste smak av hvilke utgifter som venter….. Albin klarte seg fint og er ellers i storform, ny favoritt hobby er et leggbein som tygges inherdig på.
Albin klarte seg også gjennom en födselsdag for en gjeng 9åringer, eneste lille ting var en fotball i hode – chipssmuler ble ikke liggende lenge på gulvet.

Ellers viste lille katten opp hvor dyktig han er med klörne i kveld, og katten kan virkelig leke med musen. Hes faster than the eye – ihvertfall faster than my lens…