Hushare

Hare finns det godt med tydligvis, også husharen viste seg frem i går kveld. Halv tolv på kvelden satt den like ved huset. Albin hadde lagt seg etter en lang dag, hvor han blant annet har lärt å «gi tass». Derfor fikk haren gå i fred og smaske i seg litt gress. Gikk forbi der nå på morgen promenaden, uten at det var särlig interessant for Albin. Forstålig siden foten var 6,5 time gammel..

Ellers ryktes det om en mildt sagt stabil rådyrstamme hos Jaktboss, med minst tre nye killinger. Kanskje ikke så merkelig med et minimalt uttak ifjor. Gode nyheter for Rattata som jeg håper får sitt nasjonale gjennombrudd i år.

3 kommentarer til «Hushare»

  1. nå ska ikkje eg banne på at d e 3 killinger på jordet, d kan være eg ikkje så den eine første gongen… mykje hare i finland, sist kjente harefot heromkring e 2-3 mnd gammal, ikkje lett å være bikkje då…
    PS. skulle sei frå emil at d e ikkje alle som klarer å skyte rev, den ultimate manndomsprøva….

  2. Virker som harebestanden er bra ja. Men det er mye felthare! Rev er ikke lett – manndomspröve er litt i overkant. Men har tilgode å lykkes med reven.

  3. det er vel bare skutt 2 rådyr i flere år. så teoretisk burde det vært mye men har vel noen gauper som også tar noen. snart begynner reve jakta og håper på å få skutt en til i år

Det er stengt for kommentarer.