Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Albin fortsetter – JaktAsle Bloggen

Albin fortsetter

Albin fortsetter den gode trenden og på dagens morgentur var det fremgang igjen. Först stakk han avgårde og hadde en liten los på en 100 meter. Kom tilbake og vi gikk dit han stoppet. Der ble det fart i han igjen, under et par smågraner og igang igjen. Det gikk rett ut til jeg ikke hörte han mer, og det tok 15 minutter för han var tilbake. Hva det var for dyr vites ikke, men moro uansett.

Må nok også krype til korset og innrömme at jeg må få meg en Gpspejl på han. Var virkelig ikke sikker på hvor han var og hadde värt trygt med en duppeditt å kikke på da. Satt meg opp på en Astro 320!

Ellers har det värt skyting på elgbanen, tre serier 68-63-65. Ganske fornöyd, men trenger nok mer trening.

Litt felletalko i går og nå skal det ut å plasseres ut en felle for mårdhund/mink/rev.

Som en liten sluttnotis ser det ut som det skal bli muligheter for reinsjakt i år, spennende hvis det blir noe av.

En kommentar til «Albin fortsetter»

Det er stengt for kommentarer.