Bukkefall

Jaktboss åpner årets sesong lysende og feller en rådyrbukk på förste forsök. Grattis.

En spissbukk med bra lengde på taggene, faktisk uvanlig fine for reviret. Jaktboss forsökte sette fart på bukken med förste skuddet, noe som ikke lykkes, derfor skjöt han andre skuddet slik at den falt på plass.

Var sommermöte i Öja jaktklubb igår, uten de store overraskelsene – heldigvis fritt på hare:) Morsomt at det nå er laget egen hjemmeside for foreningen. Anbefales for alle jaktlag siden informasjon blir lett tilgjengelig, gratis via mittjaktlag.no event mittjaktlag.se.

Edit: legger inn litt flere bilder av bukken. Moro med bukkefall!!!

2 kommentarer til «Bukkefall»

  1. dogg på linsa, premierenerver osv… D e ein returbukk, grå i trynet, grove kranser (sjøl om hønna e små) og mangel på 4 framtenner… viktig å ta dissa ut a stammen…

Det er stengt for kommentarer.