Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Rådyr – JaktAsle Bloggen

Rådyr

Mye handlet om rådyr denne helga. Ble en impulstur på bukkejakt hos Jaktboss i dag. Det startet lovende da en liten spissbukk viste seg på jordet. Lite ante den om hvordan dagen skulle bli….

Ingen jeger med respekt for seg selv skyter dyr fra hushjørnet, men skumle planaer ble lagt. Strategien ble et omdiskutert samarbeid for å lure bukken i fella. Det viste seg snart at planen var genial og Emil kunne skyte et skudd i lufta, for deretter å felle bukken med et skudd i ryggen. Da måtte selvsagt også Rattata tas med på fallet en runde.

Med 14,5 kg var den en kilo tyngre enn jaktboss sin bukk. Dens innvoller var borte fra reveåta, og var nok bra med påfyll.

Mr Bergen har også rådyr på kloss hold, men var dessverre for sein med kameraet. Det var nemlig bedekning på gressplenen, og bukken var litt tom i blikket etterpå!

I Finland er det fortsatt elg i viltåkern.

Retur til Finland på dagen da startskuddet går for harejakta. Håper Albin er klar – for det er jeg!!

4 kommentarer til «Rådyr»

  1. hverken vind, sol eller måne kommer ned til den posten…. alt ein hører e bekken å lengste avstand til eventuellt vilt e ca 7 meter… men d e ein veldig overgang, så ein dag…

Det er stengt for kommentarer.