Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Full fres – JaktAsle Bloggen

Full fres

Albin var i storform idag og veldig ivrig. Kom nesten ikke ut av bilen för han var igang, rett på godfot. Gikk kanskje 5 minutter för han virkelig hylte til og losen var et faktum. Hva det var er usikkert, tipper egentlig på rådyr. Dette pga hylene i starten ikke skjer på elg og fordi det löp rett over veien, haren löper ofte litt langs veien. Dessverre ble det stopp i et dike etter kun 10 minutter, han var sökk våt når han kom tilbake. Siden det stoppet på et område jaktforeningen ikke har kontrakt, ble det ikke noe av å oppsöke tapet.

Vidre ble det et par stk elgloser. Först en som ble sendt iveg en 300 meter. Deretter forsökte jeg få han med til mer harested. Da tok han avgårde igjen, snart hörtes grove bjeff i skogen. Han startet å «boffe» på samme sted og jeg tenkte det kanskje var menneske. Går de ca 100 meterne og ser Albin sitte å «boffe», deretter ser jeg noe lange hvite bein mellom furuskogen. Stålos på elg!! Jeg skremmer dem jo når jeg kommer gående, og de tar avsted. Nå henger Albin på lengre…. Elgjakt med hund er jo nesten for lett 🙂

Når Albin endelig er tilbake kommer vi oss til et hogstfelt, hvor han igjen får så god lukt i nesa at han söker litt. Masser av hareskit ligger utover hele feltet

og jeg setter meg på en höyde med hagla klar! Albin finner ikke haren og etter en halvtime blir han lei og nesa går opp i väret igjen! En flott plass som skal besökes igjen.

På vei tilbake til bilen er det igjen en elg som må jages unna, denne gangen bare 150 meter. Albin virker litt sliten, men kanskje ikke så sliten heller. Drar godt i båndet når jeg kobler for å komme meg hjem. Så forresten en jerpe idag også, når jeg satt å ventet på the moose dog Albin, men rakk ikke få opp hagla.

En kommentar til «Full fres»

  1. Tack! hade Tyra inte löpt så hade hon ju fått jaga. Hon är så duuktig att hitta djur. Men får ju Ayla chansen även om hon inte är helt klar med injagningen.

Det er stengt for kommentarer.