Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Albintur – JaktAsle Bloggen

Albintur

Idag var det lengste turen til Albin, men dessverre uten noe los. Var godfot et sted, men «blev int t na». Vanskeligere med et nytt sted, men var hareskit flere steder vi var uten at Albin syntes det luktet noe särlig utenom det ene stedet.

Forsökte få tatt noe bilder av ham, men selvsagt var han da i bevegelse hele tiden. Ellers synes jeg han har litt for mange stopper, hvor han lytter og ser.

Får se hva det blir til i morgen. Må se ann formen hans etter nesten fire timer i skogen idag. I tillegg blir det bading med shampoo i kveld på han. Noe som er på tide da han lukter skikkelig hund nå. Örene har värt plagsomme med betennelse, men nå tror jeg har fått rensket de godt opp. En tålmodighets jobb siden han ikke liker det spesielt godt. Bare å håpe han slutter å klö slik at ikke mer hår blir borte på örene.

Albin var jo 8 måneder på tirsdag også.

2 kommentarer til «Albintur»

Det er stengt for kommentarer.