Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Rådyrlos og revfall – JaktAsle Bloggen

Rådyrlos og revfall

En bra jaktdag til ende, rundt null grader og nesten vindstille. Hadde med en ekstra person i dag og håpet på felthare og rådyr. Albin sökte ut bra fra starten og var oppe etterhvert å hilst på BT. Han hadde sett tre rådyr på et jorde og det ble derfor mot dette når Albin var tilbake hos meg.

Albin sviktet ikke og startet tidlig å söke på foten. Snart var det los. Jeg sto bra plassert, bedre enn jeg trodde også fordi tydeligvis en dyrvei over et våt parti jeg trodde de kanskje ikke kom over. Snart hörte jeg det komme noe hoppende i sivet. Albin loset ganske så näre, derfor spenningen på topp. Haglen forsiktig opp i klar stilling når det kommer noe oransj, en REV!!!!!!!!!! Ja ja det er jo bare å skyte, PANG og reven faller i smellen.

Melder fra på radion at det var en rev, tilbakemeldingen er at rådyrene kommer mot BT. Står å ser dem hoppe forsiktig og fint over et stort jorde, kanskje 100 meter unna. Albin kommer etter med nesa i bakken. Det vil ikke runde tilbake men Albin fölger fint på over en vei og videre. Dessverre har rådyra bestemt seg for å ta raka vegen og Albin slipper etter 600 meter rett frem. På tilbaketuren finner han dessverre ut at han er närme hjemme og stikker dit.

Jeg henter han og han får lete opp reven som jeg har slept litt rundt. Litt skeptisk når han etter en «los» finner den.

Blir en runde til uten resultat. Albin stöter litt på noe godlukt, men etter tre fire ganger over et dike med is, vil ikke isen mer. Albin får en dukkert i det kalde vannet. Litt frem og tilbake för vi er på samme side og avslutter for dagen.

Dagens Albin rute:

Jeg skjöt reven der det er markert med lysblått. BT stod ca der det er svart. Ca 20 minutter lostid.

3 kommentarer til «Rådyrlos og revfall»

Det er stengt for kommentarer.