Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Kaldt – JaktAsle Bloggen

Kaldt

Kaldt er vel det mest dekkende ordet for helga. Ikke i nærheten av vildsvin noen av oss tre. Hyggelig vertskap og åtlene var greie nok. At det ikke kommer villsvin kan sikkert skyldes flere forhold, først og fremst var det meget kaldt – dvs under -20 begge nettene. Men med rett klær og Jerven var det ikke noe stort problem.
Et stort problem var stugan vi fikk tildelt for å tilbringe tiden utenom jakten. Et gammelt lite hus uten isolasjon, en dårlig panelovn, tre sengplasser og et kjøleskap! Med -20 ute var det kanskje over 0 grader midt på dagen. Komme hjem etter 5-6 timer i en vakkoje og måtte legge seg i minusgrader er bare ikke godt nok. Det er ikke hva jeg kaller «moderna förhållande, med el och vatten».
Det var derfor nær hjemreise etter første natten. Varmevifte ble satt inn, men uten store effekten. Heldigvis ble det ordnet en ny hytte, som var helt grei – derfor ny natt.
Ingen villsvin da heller. Alle fikk se felthare, og det ble sett et rådyr med dårlig pels. Så den største haren jeg noensinne har sett ti minutter over midnatt. Ville ikke sitte stille såpass lenge at jeg kunne sikte på den. Mulig det hadde blitt et forsøk på skudd da…..

5 kommentarer til «Kaldt»

  1. Trist att det inte blev utdelning. Ni åkte ju precis fel helg, kyla och snöstorm var ju aviserat.Men det kan man ju inte veta när man bokar. Stuga måste vara tipp topp när man bokar jakt.
    Albin var nog glad nu när du kom hem.

  2. Otur för er! Har haft mindre aktivitet på åtlarna efter att kylan kom här nere också så det är säkert en orsak!

  3. snøstormen ble heldigvis ikke noe av i det område. kommer tilbake til norge og der er gaupejakta igang og fler av områdene har fylt kvotene allerede etter 5 dager. miljøverndepartemantet sitter i oslo og driter i andre landsdeler. blir forbanna av treklemmere og blåruss politikere som har hue i ræva.

Det er stengt for kommentarer.