Hare

Lite som skjer på jaktfronten nå for tiden. Men Jaktasle-2 står jo ute og har fått noen bilder på mail. Meget dårlig kvalitet på dem så idag var det endelig tid for å sjekke minnebrikken. Et par bra bilder av haren var det.

Satt seg bra på utstilling. Mye harespor der, men ingen rådyrspor å se!! Var et snöfall for noen dager siden så håper det er grunnen. Ellers ble det en liten skitur hvor elgspor og revspor etter snöfallet ble observert. Mulig det blir et forsök på lokking (event skremming) av rev i helgen.

En kommentar til «Hare»

  1. Vi fick även lite bild på en hare på viltkameran som tuggade i sig ensilaget. Jo, här börjar det våras men det är ju väldigt tidigt. Det kan nog bli en släng med snö till…Nu längtar man till 1 okt då det är släpp igen 🙂

Det er stengt for kommentarer.