Jaktfilmer

Høytid for jaktfilmer fremover nå. Ekberg har for få dager siden lansert sin nye drivjakt film på jaktfilm.se, super tjeneste forresten. Og nå ser jeg det blir ny Tham film i mai. Syntes ikke Ekberg sin film svarte helt til forventningene, litt for lite skuddsituasjoner etter min smak. Det som er flott er at han viser også egne «tabber».
Trailer til Tham sin film på youtube ser lovende ut. Kan ikke være flere skuddsituasjoner som ikke er med der? Tydelig et par gullposter han har hatt også, med vildsvin og kronvilt samtidig. 303 Sauern til Tham får kjørt seg og masser av bra skudd. Kanskje fordi han i forrige film hadde et par grove bommer:) Må vel være noe av de beste terrengene i Sverige han jager på også?
Gleder meg til filmen er tilgjengelig i sin helthet.

En kommentar til «Jaktfilmer»

  1. Hej! Kika gärna in på vår jaktblogg Regular Hunting!
    Här kommer du kunna följa två stycken vanliga jägare i deras jägarliv.
    Vi kommer lägga upp jaktfilmer, tester på olika jakttillbehör, kameror, kulor, utfodring m.m. Tävlingar dyker även upp inom kort!
    Hoppas du kommer uppskatta sidan!
    Mvh

Det er stengt for kommentarer.