«Uttak»

På kveldsturen med Albin så jeg noe gråbrunt i en kornåker. Gresset ikke 10 cm enda og joda der satt det faktisk en hare! Hoppet over et dike og gikk forsiktig nærmere. Albin kjente noe godlukt i nesa og ble ivrig. Forsøkte trå minst mulig på gresset, var faktisk ok plass mellom radene til min fot. Haren trykket seg helt til marken, snudde seg og når vi var på ca 15 meter valgte den å løpe. Da ble det uttak!!!!! Men som sagt midt i en kornåker og gikk bare frem til der den hadde ligget og trykket + 10 meter til. Var bra lyd i Albin gitt…. Masse godord og dagen var lysere…..

Jaktasle-2 kamera flyttes litt rundt i skogen i forsøk på å finne «veien» hvor vilt passerer ofte. En viltåker er sådd og blir bra, men der er det litt tynt med grønt enda. Forsøkte nytt sted fra søndag og idag…. nytt bilde av bukken.

Dette er det jeg får til mailen, dvs det bør ligge 3 fine bilder på kamera.

En kommentar til ««Uttak»»

Det er stengt for kommentarer.