Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jaktfilmer – JaktAsle Bloggen

Jaktfilmer

Fikk endelig filmene fra Mikael Tham/Jaktwebben. Tre filmer bestilt men en fortsatt ikke på lager. Först var det Drevjakt på vildsvin med Tham selv i hovedrollen. Imponert over tidligere filmer om vildsvinjakt, men denne er enda bedre. Fantastisk skyting, mye skyting, litt prating som gir god informasjon og fine tips. Kan jo ikke annet enn å drömme om invitasjon til slike jaktmarker, med slik ledelse av jakten. Tham topper enkelt jaktfilm kategorien.

Neste film «Et jaktår med Viktor Philipson». Lang film på to stk DVD’er. Starter med litt grevlingjakt, som er ok. Deretter fortsetter hele förste DVD med masser av skyting og pursch på dov. Opplyser om at deler av filmen foregår i hegn, og i tilknytning til dette. Uansett er det ingen fölese av det utover at det er utrolig mye dov. Skyter fantastisk bra, og etterhvert endel hals/hode skudd. Ofte med god stötte, men også ståendende uten stötte. DVD nr 2 inneholder i tillegg drevjakt med flere bra scener og felling av store dov og kronhjorter. Lysten til jakt blir påtakelig og man drömmer om å jakte på slike marker. Viktor prater litt men lar for det meste geväret tale. Litt samme type forran kamera som Per Moberg:)

Synd at dette er eneste film fra Viktor, håper det kommer fler fra ham. Passer fint sammen med Tham sine filmer. Bare å glede seg til siste filmen som er bestilt.

En trost lå död utenfor stuevinduet igår, kanskje katten som har reddet noen jordbär. Ble ikke spist opp men det gjorde en måke sitt for å rette på…

Ikke helt skarpt pga gjennom en vindu men men…

2 kommentarer til «Jaktfilmer»

  1. Jag har inte sett några sådan filmer av dem.
    Jag vi får väl se när de små jägarna kommer till världen och allt ordnat sig i vardagen. Så får du ta en tur till Sverige 🙂

Det er stengt for kommentarer.