Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Ny tur med Albin – JaktAsle Bloggen

Ny tur med Albin

Endelig ny tur med Albin idag. Vått i gresset og lite vind, duket for mye lyd.

Albin skjönner tydelig hva som er på gang når Garmin og stolsekk pakkes. Det blir livlig i stua för man kommer seg ut. Mye söking uten resultat förste tiden idag.

Deretter starter han sånn halveis, dvs halveis hyl og det er rimelig tett los. Går mot et steinbrudd og iflg Garmin går han langs kanten. Mistenker at det er mennesker og maskiner som er av interesse og går mot der han holder seg. Plystrer litt på han når jeg ser han på en hogstflate. Han ser på meg men fortsetter, nå på andre siden av hogstfeltet og ganske tett los (gul sirkel på kartet)…. Tabbe av meg, siden har tydeligvis var etter et dyr.

Dro oss litt mot utgangspunktet og tenkte litt på hjemtur, men plutselig kom et skikkelig uttak. Full fres og bra trykk. Jeg var kanskje 50 meter unna og satte meg derfor på uttaket. Det gikk fint avgårde og med full los. (röd sirkel er losområde) Etter ca 10 minutter ble det tap, men Albin jobber det inn etter et par runder i samme spor. Nytt uttak og fortsetter ut av röde sirkelen. Etter kort tid hakker det opp seg igjen, men så går det rake vegen … Elg. Må hente han på asfaltveien etter litt, og losen har passert et elgjakttårn ihvertfall.

Hjem etter tre timer i skogen hvor Albin har tilbakelagt ca 15 kilometer. Trött resten av dagen, men nå litt kveldsmat og sikkert klar for en promenad igjen.

Herlig at han er så ivrig, men litt lös fortsatt. Uttak på hare er imidlertid ingen problem å höre. Neste treningstur tror jeg det blir forsök på å finne noen rådyr!!

En kommentar til «Ny tur med Albin»

Det er stengt for kommentarer.