Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Generalpröven – JaktAsle Bloggen

Generalpröven

Siste treningstur idag. Fint jaktvär, med fuktig luft uten regn – dog litt varmt.

La turen til område hvor det skal väre rådyr i håp om å få testet Albin på dette. Det gikk ikke slik, men det var mye harelukt og stöting på fot. Kom ikke skikkelig igang idag med haren, selv om det hörtes näre ut et par ganger. Håpe en dårlig generalpröve gir en god premiäre.

På returen mot bilen så hörte jeg det knake ikke langt fremfor oss og snart var det full los på elg. Det varte en halvtime, stoppet på asfaltvei. Håper også at det var for at det hadde gått rett frem i minst en kilometer. Nesten så det kom tilbake på uttaket, og da lurte jeg en stund på om det kunne väre rådyr eventuelt vitsvans. Sporene viste imidlertid at det var elg.

Gikk rett på en post jeg satt på ifjor under elgjakta. Godt å se at postrekka er der den skal!

17,4 km på Albin ble det i löpet av 3,5 time. Losen var en halvtime med snittfart på 8km/t. Garminbilde – med elglos i gult.

Lördag er det endelig lov å skyte hare for Albin. Rådyr lov også i Finland, men ikke med drivende hund! Siden Albin ikke har jaget rådyr enda i år, så regner jeg med at eventuelle rådyr som dukker opp ikke er drevdyret!!!

2 kommentarer til «Generalpröven»

  1. Albin får bra träning. Tyra ska ju ut den 1 okt, hon har gått ner i vikt som bara den nu. Hon har varit skendräktig, första efter valpningen och har ylat o letat efter valpar. Varit jobbigt faktiskt. Nu måste hon äta och få lite hull…
    Spännande 1 sep ,kul o se hur det går

  2. lengere lostider kommer nok med tiden, så lenge han har jaktlyst…
    trur nok den beste sjansen å få skutt noe for albin er å stille som hundefører i æljjakta… sjøl satser eg på hjort på lørdagsmorgenen…. hilsen jaktboss

Det er stengt for kommentarer.