Dagens jakttur

Ble tur ut med Albin idag. Overskyet men på veg til å klarne opp, ca 8 grader med litt vind.

Sökte bra ut også idag (ca 200 meter). Ble etterhvert en los, men hakkete og merkelig. Usikker på om det var noe dyr eller bare foten han sökte på. Ivrig söke videre og et skikkelig ras rett ut 700 meter uten los?!?

Endelig blir det skikkelig uttak med verdens beste lydeffekt. Kommer litt kjapt uten mye leting og jeg mistenker derfor elg et sekund. Lyden er imidlertid i overkant for at det er elg. Det snur og pulsen er bra. Står imidlertid helt håplöst til i höyt gress med björkebusk. Bare å håpe..

Det tar en annen vei og nå ligger vinden fra meg rett på losen. Over en liten vei, langs en större vei og ut på ytterligere en mindre vei för det blir stopp. 20 minutter tok det, litt lite men men.. Jeg beveger meg hvor losen gikk over et oppgravd dike. Ingen spor finner jeg og konkluderer med hare.

Dagens Garmin

Los i gult, blå ring rundt merkelig «los» og min posisjon rosa flekk.

En kommentar til «Dagens jakttur»

Det er stengt for kommentarer.