Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Blås bort dagen – JaktAsle Bloggen

Blås bort dagen

Mye vind i flere dager her nå, litt tre som har falt både her og der. Ganske så tört er det også. Men kunne ikke la väre og måtte ut en trimtur med Albin idag.

Hadde ingen forhåpninger om hare pga vinden. Men Albin gjorde noen hederlige forsök på å leite. Men utenfor de tette granholtene var det vanskelig. To skogsfugler flöy opp i löpet av dagen, men var for seint begge gangene og holdt klokelig igjen.

Albin fikk imidlertid igang noe, tror rådyr. Det gikk dessverre rett fram mot vinden. Först dröye 600 meter til en vei og videre. Jeg flyttet meg når det gikk over veien. Tok en lang sving og dro mot siden. Etter 30 minutter stoppet Albin og snudde hjem. Litt skuffende hvis det var rådyr, men får klamre meg til vinden som unnskyldning. Hadde han holdt på litt til så kunne det snudd, var nemlig ikke så langt unna et sted de går over veien og da tilbake igjen.

Garmin

Totalt ble det 15,3 km i löpet av 2,5 time. I veien var det ingen spor å se, men den er hard. Tror altså det var rådyr og derfor litt skuffet at han slapp.

3 kommentarer til «Blås bort dagen»

Det er stengt for kommentarer.