Skuffende resultat

4-5 grader, vindstille og overskyet nesten så det regnet.

Det «sikre» område skulle testes ut idag, og heldigvis ble BT med i siste sekund. Optimisen på topp da det alltid er rådyr der. Startet som planlagt og Albin startet lose på «rett» sted. Ble ikke noe fart på det og vi beveger oss litt videre. Enda engang tror jeg han starter men ser han på andre siden av åkern og det er ikke noe skikkelig los.

Tredje gang skjer det samme, mye lyd men intet uttak. Skuffelsen er derfor stor, siden jeg hadde troen på en godlos. Vel det kommer nye dager. Bra for dagen var at han holdt seg unna gårder og veier (stort sett) da såten er veldig när hjemme og mye bebyggelse.

Hos Jaktboss er det dyr igjen i terrenget. Liten elgku, spissbukk kronvilt og denne litt större bukken på kamera.

Jaktboss har også varslet at han kommer hit for å hjelpe til med en felling for Albin, da blir det nok sving på sakene.

En kommentar til «Skuffende resultat»

Det er stengt for kommentarer.