Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vellykket dag – JaktAsle Bloggen

Vellykket dag

-10 grader med 2 cm snö på bakken. Litt vind og overskyet.

Fint jaktvär!!

Var hjemme igår pga mye vind. Derfor var vi ivrige idag. Ny taktikk på et område og det ble suksess. Litt stöting på foten som vanlig men det tok ikke lang tid för det var uttak mmmmm. Trodde det skulle gå feil, men så ble retningen riktig bra ifht BT som var med som passkytt.

Fant ut det var rådyr når jeg fant ferske spor i snöen. Det klarte å gå over et sted og «bakover», rett over der Jaktboss satt forrige uke. Flyttet seg for tidlig:) Over asfaltvei og iveg. Snudde på 1,7 km avstand og tilbake over asfaltvei – men på naboterrenget. Tok en liten runde der men gikk feil veg. Vi hentet han derfor på vegen mellom flere hus. Los totalt ca 40 minutter på enslig dyr. Snittfart på 9 km/t. Lengde på losen 6,2 km

Tross litt snöklumper på potene, liker jo svärt dårlig å bli klippet så… Tok de verste klumpene og satset på en liten tur til. Rett bak husene og vi fant igjen rådyrspor. Albin tok avgårde med footloose. Ble uttak etter litt og det gikk noen smårunder ca 400-500 meter unna meg. Vurderte å forsöke trekke litt närmere, men sto jo så bra.

Snart hörte jeg det kom närmere og snart noe som kom lett hoppende. Der et rådyr på kanskje 40 meter, men neiiiii en liten bukk. Bare lov å skyte kid nå og derfor får det hoppe over viltåkern. Melder fra til BT, som etter litt melder at bukken kom forbi ham også på 20 meter. Albin fölger ganske närme bak, kanskje en 100 meter. Lar han fölge på selv om dyret ikke er skjutbart. Det går nå rett frem og snart legger Albin av. Ca 40 minutter igjen, med 8 km snittfart. Lenge på losen ca 5,1 km.

Förste los til venstre i bilde og andre til höyre.

Litt närmere der vi så råbukken. Jeg på röd tett ring, BT på röd åpen ring.Albin

Litt surt at det er slutt på å skyte store rådyr, Albin virkelig fortjent et fall etter jobben idag. MEN sånn er det, bra at det ikke skytes for mye – blir jo flere til neste år da!!

Veldig nöyd med Albin idag. Rattata har også gjort jobbeni helga. jagde geit og kid til Granulf men han fikk ikke skutt. Rapporter om loser også idag.

En kommentar til «Vellykket dag»

  1. Härlig dag ni haft, va fina spår han gjort.
    VI skulle bara ut med Ayla idag men det var för kallt ca-9 och vi avstod.
    Var nog bra för nu hann man med sådant som man inte gjort sedan 1 okt 🙂 städa lite…vi har varit ute varenda lör o sön på jakt.

Det er stengt for kommentarer.