Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Förjulsjakt – JaktAsle Bloggen

Förjulsjakt

-6 grader, overskyet med snö i lufta og nesten ingen vind.

Tur med Albin idag, lenge siden sist. Var en liten timestur på lördag uten å se noe spor, mötte bare på en revejeger!
Startet dårlig da det ikke var noe spor å se i snöen. Etterhvert fant vi litt gamle harespor uten at det luktet noe särlig bra. Nesten slutt da Albin skjeller litt, veldig grov i målet. Stikker iveg og har jo litt tro på rådyr. Kommer meg til der Albin startet og intet rådyrspor å se, men «gamle» revspor. Litt snö i dem og det har ihvertfall ikke snödd på 3 timer!!!
Men mulig han fikk den på beina litt lengre fremme, uansett avslutter han etter 28 minutter. Da er han i en vik og ser ikke ut til å finne ut av det. Returnerer i sine spor. Undersökte ikke närmere om det var ferskere spor etterhvert.
Snöen festet bra i pelsen idag, og särlig potene. Hadde på noen potesokker på frambeina, men en var borte når han kom tilbake etter «losen» og den siste lösnet på vei mot bilen et sted. Fungerer bra dem og Albin bryr seg ikke om dem, problem å få festet dem bra nok.

Har kjöpt inn et Hurrta dekken nå, men syntes det virket litt stivt – derfor ikke påkledning idag. Kanskje teste neste tur. Er mer sugen på Jägerens superdekken (kondomdress) men der har jeg tydligvis bestilt av feil nettbutikk. Ingen varer og ingen svar på mail!!!!!

Dagens garmin

Litt over 8 km på Albin i löpet av to timer. Snöen bremser bra!

2 kommentarer til «Förjulsjakt»

  1. Kul o vara ute med Albin. Vi har ju för mycket snö än även om det töat en del. Men för tax är det för mycket och nu fryser det så skare blir det tyvärr.
    Vad är potesockor?

Det er stengt for kommentarer.