Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nok en minitur – JaktAsle Bloggen

Nok en minitur

Litt mye vind, men med -5 så er det muligheter for tur med Albin.

På med Superdekken og potene smurt inn med tassalve håpet jeg det beste. Kom nemlig 2 cm fersk snö i går kveld. Fant noe harespor men var litt for gamle, ingen etter den lille snöen som kom. Revespor var mer interessante og Albin fulgte etter en 300 meter, men fant ikke reven.

Etter en time så blir det mye is under potene, selv om salven gjör at den slipper litt lettere. I närheten av en vei som benyttes ganske så mye til tur valgte jeg derfor å avslutte.

Ingen los altså, men 5 km trimtur på Albin ihvertfall.

I Telemark er det håp om uttelling på ulvejakten idag. Var ringet inn i natt, men kom unna engang. De har etter ryktet ringet den på nytt. Spennende..

3 kommentarer til «Nok en minitur»

  1. Ulven kom seg unna idag også. Det kom for mye snø så driverane klarte ikke å følge sporet. Så nå skal det helst slutte å snø for å finne sporet igjen.

Det er stengt for kommentarer.