Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Besök hos dyrlegen – JaktAsle Bloggen

Besök hos dyrlegen

Albin gikk på 3 bein når jeg kom tilbake. Siden torsdag så har han ikke tråkket ned på höyre framtass.

Dyrlegen fikset problemet, som var at en klo var av. Har värt for dårlig til klippe klorne, särlig etter det ble vinter og de ikke slites i det hele tatt. Nå ble de klippet skikkelig ned, var jo intet problem når Albin sov under operasjonen.

Hjemme igjen var han sliten, men bandasjen var mulig litt stram. Fikk ikke tatt den av heller, da han ikke ville jeg skulle ta på den. Ble derfor til å lage en «nossnara» slik at man var helt sikker. Av med bandasjen og snart lå Albin rett ut på gulvet å sov.

Idag trår han på foten igjen, morgentur unnagjort og det blir bra.

Forskudd på reisen til Polen er betalt også, og eneste planlagte innkjöp til meg selv. En trefot for stående skytte, som kan gjöres om til tofot. Skytebanen neste. Andre forskudd synes å la vente på seg.

En kommentar til «Besök hos dyrlegen»

Det er stengt for kommentarer.