Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Villmarksmessa – JaktAsle Bloggen

Villmarksmessa

Første gang på Villmarksmessa på Lillestrøm. Mye å se på av våpen, kikkersikter, jaktreiser og klær. Holdt visakortet i lomma og kjøpte bare noen spekepølser. Ble imponert av en Doctor Unipoint kikkert, måtte være nypussa… Flott Sauer 202 Outback, og en 202 Hardwood.

Fantastisk rådyrgevir på standen til Diana jaktreiser, skutt i Ungarn og prisen var høy. Glemte å ta noe bilder før helt på slutten og da av et «stygt» elggevir fra Kanada.

I Finland har tripoden kommet og det er ikke lenge til 17.mai og jakttur nå. Gleder meg til mer skytetrening og vurderer å bytte ut Sako ammo med Lapua. Men er vel lettest å gå tilbake til Norma igjen. Vi får se hva dem har i butikken!!!

9 kommentarer til «Villmarksmessa»

  1. jeg er også misfornøyd med sako og kommer til å bytte ammo i år. vet ikke hva jeg skal bytte til. skulle hatt noen hardere og med større restvekt. noen tips?

  2. tøft at dikkan har blitt så grove t å skyte at det er ammo'en som har skylda…. bruk norma oryx, gjennomskudd og lite kjøttødeleggelse (viss ein treffer då…) hilsen jaktboss

  3. Nosler Accubond er den nyeste til Norma, men leveres bare i 7×64, 30-06 og 300wm. Ellers er jo Lapua Naturalis helkobber og nesten alltid 100% restvekt. Oryxen er bra den, men mater dårlig i min mauser.

  4. ja sånn har det blitt. tenkte oryx jeg også, ikke fordi jeg kan noe om det men facebook-kongen[jaktboss] skryter fælt av de. men de er så dyre at jeg må få banken til å sponse meg i år…

  5. Tittet på litt priser og Accubond er ca 12 % dyrere enn Oryx. Godt man ikke skyter for mye dyr i løpet av jakta!! Ta et kurs i hjemmeladning lønner seg snart.

  6. Bruker ikkje du nosler da asle? Håller vel i massevis den…. emil, ei pakke rekker vel t 3 sesonger for deg au, å då e me nee på ein tredjepart a prisen…

  7. Par år siden jeg skjøt med Nosler, bruker jo mye mange skudd pr vilt! Ingen spesiell jaktlykke med Sako – som forsåvidt er årsaken til bytte:)

Det er stengt for kommentarer.