Nosler BST innskutt

Da var Norma Nosle BST testet og de gikk jo som nesten alt annet i Mausern. Kanskje bare et par cm for lavt. Mye vind derfor ble det ingen justering av kikkerten, får skyte et par til før avreise. Litt treningsskudd ble det også, bla. liggende for første gang på lenge. Følte det gikk veldig bra helt til jeg så på skiva…. Sittende og stående med tripoden funket bra, særlig sittende blir det jo stabilt med en tripod.

Nå blir det revskallekoking en av dagene, har jo ikke fått ordnet med den jeg skjøt for nesten 2 år siden enda heller.

Hentet inn Jaktasle-2 idag også. Ikke fått noen bilder på mail og måtte sjekke. Var jo forbi der med Albin og burde fått bilde da. Vel jeg hadde ikke lagt inn noen mail eller telefonnummer….. Et bilde fra förste test utsett var der på minnebrikken. Stor fin geit sånn jeg bedömmer det.

En kommentar til «Nosler BST innskutt»

Det er stengt for kommentarer.