Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hare obs – JaktAsle Bloggen

Hare obs

Skyting idag, og det gikk bra. Skjöt litt stående og sittende, og det var bare et skudd stående som ikke var godkjent. I tillegg fikk Seb sine förste skudd med Vixen, gikk også bra. Mulig jeg får selskap på revjakttur.

Hade også en snartur til en halvöy idag for å sjekke om det var aktivitet. Mulig sted for å sette ut viltkamera et sted der. Mye gamle elgspor, rådyr og vitsvansspor på bilvegen der.

På bilturen tilbake hoppet midt i alt en hare over veien. Stoppet og et par hopp langs vegen för tilbake i skogen!! Det var kl 18 og helt klart en årsunge. Moro å se at det er tilvekst, en snau måned til vi kan ta en treningstur…..