Premiäre

.. eller elghund trening…

11-14 grader, tilnärmet vindstille og tört.

Kom iveg i planlagt tid og til planlagt sted. Etter litt tid kom det noen bjeff på foten, for deretter å starte reellt. Lurte om det var på en hund da det höres ut som to hunder en liten stund, men tydeligvis var han bare närme. En liten runde för rett ut – elg! Etter 15 minutter gir han seg og kommer tilbake.
Helt utslitt virker som, legger seg ned i lyngen og peser. Hmm vi beveger oss sakte videre.

Snart full fart igjen og finner litt vann som sikkert hjelper på. Er iveg noen hundre meter langs vannkanten. Bjeffer noen få ganger uten at det blir noe. Tilbake igjen.

Tört i skogbunn og mulig ikke så mye lukt. Men snart stikker han på langsök, dvs 400 meter uten lyd. Deretter opptak i jordekanten, ved et jorde som ligger inntil asfaltvei. Forsåvidt en kalkulert risiko at han skulle over veien og det blir det. OG videre nesten rett frem, og dröye 20 minutter för han legger av.

Kommer tilbake og synes da det kan väre ok gå mot bilen. Mye elgspor er det og ferske feiemerker.

Dröye 18 km på tre timer på Albin. Ikke akkurat den premiären man önsket, virker väre for mye elg!! Event at Albin er litt for interessert i elg….

Dagens Astro..