Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Albin i kjellern.. – JaktAsle Bloggen

Albin i kjellern..

Kaldt idag med kun 4 grader ved avreise, 7 når tilbake. Blåsigt og tört.

Tenkte en ganske kjapp tur ut til halvöya og en fin liten harelos, med haredot på overgangen. Det ble intet av ovennevnte. Haren var ikke hjemme, dvs Albin var mest intressert i et antatt mårdhundspor. Tok seg sågar et bad for å komme litt lengre ut. En runde tok han rundt uten å finne noe lukt av interesse, vinden kan nok ha påvirket.

Vel da det kun tok kort tid ble det litt jakt innover fastlandet. Da tok snart Albin avgårde og jeg så han ikke igjen på lenge. Usikker når han startet, men tror nok det var rådyr/vitsvans pga han hang på ca en time. På returen var han 250 meter unna når han kom på ny godlukt, tok ikke veldig lenge för det var et reelt uttak. Jeg står da ganske så bra litt over 300 meter unna, men haren tok over et generalpass og tap ble det etter kun 5 minutter!!! Jobbet på tapet en halvtime för på retur. Tydligvis hadde haren tatt over samme generalpass på returen og nytt uttak. Denne gangen går det 15 minutter för det blir tap, da kommer han også over mine spor…. og kommer med et Albin-jeg-er-trött-hyl. Kommer i sakte fart inn til meg og vi tar vegen tilbake til bilen.

Astron viser at han löp 23,5 km på 4 timer.

 
Etter bilturen hjem har musklene stivnet og han halter på alle bein!!! Reelt sliten og sliter fortsatt med ömme muskler. Kveldsturen gikk i rolig tempo. Får se litt i morgen, håper det kun er treningsverk. Må teste å legge han inne i varmen etter neste tur.
 
Ellers kom det bilder av rådyr fra Jaktasle-2 i natt. OG var en rask tur til skytebanen for å delta i jaktlagskonkurranse i elgskytte. 3 skudd stående og 3 på löpende, poeng 51 og med det bestemann på laget. Overrasket både meg selv og andre…