Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jaktasle-2 bilder – JaktAsle Bloggen

Jaktasle-2 bilder

Vintern er virkelig på vei, og snöen daler ned. Dvs mest sidelengs, men kommet litt snö ihvertfall. Idag nasjonaldagen til Finland også, derfor fri!!

Så to elg på Solliden på kveldsturen med Albin igår. Tror ku med kalv, men ikke lett å väre sikker der spesielt når jeg kun så öynene på elg nr 2. Den jeg så virket liten, dvs som en kalv.

Hentet inn minnekort fra Jaktasle-2 som står på fin overgang. Var spor i snöen, men kulden hadde laget is på sensor, irblixt og linse. Imidlertid bilder av en geit, en bukk og en vitsvans. Trolig den Albin presenterte så fint for meg.

 Også dette bilde av vitsans. Synes den var större og mörkere enn den over. Lengre unna blixt også, men bra utlegg på den.

Nå krysser jeg fingre og tär for bedre vär i morgen og Albin slipp. Närmer seg vel sesongens siste slipp dersom snöväret fortsetter.

En kommentar til «Jaktasle-2 bilder»

  1. Kul med vilt på kameran
    Vi har känningar av stormen här nere, snöat hela dagen och blåst som 17.
    Det viner ännu ute.
    Får se om vi kan ut med taxarna i morgon.

Det er stengt for kommentarer.