Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Harejakt – JaktAsle Bloggen

Harejakt

Flott vær med -5 og vindstille. Litt snø i lufta men minimalt.

Ble en lang footloose idag og trodde faktisk det var noe på gang siden Albin fulgte etter så lenge med lyd. Ikke noe var det, og han kom etterhvert tilbake og i mine spor. Da tok det imidlertid kun få minutter før uttak – 40 meter unna meg!!! Var noen spennende sekunder som Albin var litt frem og tilbake på 40-60 meter. Men tok ut og ganske snart ble det dessverre tap…. Dro dit og fikk igang haren igjen, men den tok på langtur langs vei. Fulgte etterhvert litt etter, men ble aldri noe ordning på det.

Albin noterte 18,2 km i treningsdagboka i løpet av knappe tre timer. Han er litt stiv nå, og med litt skare på det lille som er av snø var det litt bloddråper i spora hans på slutten. Intet alvorlig får man håpe. Og der så bra ut på kveldsturen.

Ble en liten tur til skytebanen i ettermiddag også. Gikk sådär, lenge siden kjente jeg. På vegen dit så vi en rev på et jorde. Og siden de er lovlig og på rett område ble det litt tanker om å pröve, men forsvant för jeg fant en bra plass. Ganske stor og svarte bein.

En kommentar til «Harejakt»

Det er stengt for kommentarer.