Haredot

Litt senere avspark idag, da kossor må mjölkast. 12 grader og vindstille, tört.

Ble reise til stedet jeg så haren under trening. Albin sine bein ikke helt hundre men ok. Gikk ikke lenge för godfot og litt lyd. Blir noen ringer på fot og ut i ny ring, för halvsving tilbake. Tenker backe han opp og går 10 meter nærmere når det blir uttak. Et skikkelig hareuttak, slik man smiler av ennå.

En kort sving og vi står bra. Pang pang….. Ligger den? Pang, japp haren er død. Snaut ti minutter tok det.

Bort å gratulerer skytter, og venter inn Albin. Han kommer men på stedet for første skudd blir det problem. Såpass at han ikke finner den og tar derfor tid før han er på doten.

Masse ros og pga det er tidelig blir det nytt slipp. Albin søker seg ut og finner noe lukt. Stort søk og vi har nesten gitt opp. Da over veien igjen pisser og whaoooooo. Jeg ser haren samtidig med Albin og det blir dagens andre fantastiske uttak. Fin los som går over nesten på første dot, for deretter å avsluttes med dødtap på en veg etter kun dröye 20 minutter.

Albin med utrolig bra innsats og ca 13 km idag. Og jaktåret har startet nesten for bra. Tre forsøk og to dyr, pluss en obs.

Hentet inn minnekortet fra Jaktasle-2 idag også, flere tomme bilder sendt nemlig. De på kortet var også tomme, med unntak av beina på en elg. Justerte kamera noe og håper på bedre bilder fremover.

2 kommentarer til «Haredot»

Det er stengt for kommentarer.