Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Løse Albin og rådyrlos – JaktAsle Bloggen

Løse Albin og rådyrlos

Med et par minus, overskyet og svak vind ble det tur med Albin idag.

Satset på områdene rundt husene og de fire rådyra jeg så på kveldstur onsdag. Planen var klar og god, men Albin hadde tydelig egne planer. Han fant noe som luktet og tok feil veg en runde. Ikke noe fart i losen og han var nok løs. Tilbake i rett spor, men ny runde ut etter gamle spor feil vei. Fikk koblet han og tilbake til start. Hmmm ikke noe bra start….

Nytt slipp og det luktet godt, nå også rett vei. Ikke lenge før losen er igang på riktig. Litt redd det skal ta feil vei, men snur snart rett. BT er også med, og står på godposten. En flytt blir diskutert men vi står begge på bra steder så bare å vente.

Albin jager bra og det ringer nesten til oss, før det snur og ringer igjen. Snart på vei rett mot BT. Venter venter venter på smellen som uteblir. Losdyret har gått på et litt uvanlig sted der han sto ca 50 meter feil. I ettertid ser man at flytten vi pratet om hadde medført losen rett i fanget.

Vel vel Albin fortsetter og vi venter egentlig på at det skal slutte med at dyra tar over til nabon. Det skjer ikke og det ringer litt tilbake, og når det nærmer seg farlig en trafikert vei blir det bil og plukker opp Albin 50 meter fra veien. En uvanlig rute ble det ute på (for området) store åkerfelt.

Dagens Garmin med los i gult ca 1 time. BT sto ved rødt kryss og jeg med rosa.

Albin tilbakela ca 15 km og har veldig dårlige bein nå……. Ble en nesten dag altså.