Lös

-2 grader, overskyet og nesten vindstille. Litt snö flere dager.

Albin var klar og vi stakk iveg litt tidligere enn nödvendig. Mörkt var det 0810 når vi steg ut av bilen. Derfor holdt vi oss langs vei, uten at det var så mye spor å se. Tror det var stöverspor bare. Albin finner etterhvert lukt og småloser litt på foten. Det holder han på med i nesten en time för han gir opp, delvis jeg gir opp og trekker litt avgårde.

Ingen andre spor eller lukt å finne, så blir til bilen etterhvert. Merkelig lite spor i området der jeg bomma på en minihare. Burde väre et kul, men kan jo ha blitt skutt noen der. Lite spor langs bilveien også. Mulig dyrene er forsiktig på nysnöen.

Albin klokker inn på ca 10 km idag. Beina er fine i kveld og skulle bare mangle da det var en lugn tur. Satser på litt mer Albinaction i löpet av uka.