Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Fellesjakt – JaktAsle Bloggen

Fellesjakt

Fellesjakt på vitsvans og rådyr, ja egentlig alt under elg. Taxer er det som gjelder. Först drev på råbukk som flere så men ingen kom til skudd på.
Også et rådyr tul på beina men ingen som så det og taxen byttet tul hare!

En stöverjeger melder om mulig vitsvanslos. Spor blir sjekket uten noe konklusjon.  Vi posterer ut og taxen Casper slippes. Los direkt men stopp ved vannkanten… regner med dyret har tatt vannveien.

Da hopper rådyrer opp 5 meter fra hundförer. Losen er skikkelig på gang. Snart hörer jeg det kommer noe og straks et rådjur hoppende over. Vi står tett og må slippe helt over vei og elgate. Klar til å skyte når det lander men for mye busk.

Melder på radio og flytter meg dit det gikk over. Snart hörer jeg det returnere og der… PANG!!! ser det tar men rådyret hopper tilbake i skogen. På skuddsted er det blod, bein og pels. Casper kommer og vi fölger blodsporet. 30 meter og dyret går opp. BT skyter med hagla og det legger seg.

Dårlig skudd av meg og ser jo at det var litt busk. Förste for egenladd ammo.

Vekt snaue 10 kilo bukkid. Lite tatt tiden i betraktning.