Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lurt av yr.no – JaktAsle Bloggen

Lurt av yr.no

Idag ble det gjennomfört et tredje forsök på råbukk. Var meldt opphold fram til kl 07 og östlig vind iflg yr.no.

I bilen litt over kl 03 og ut til bra sted ifht meldt vind. Ut av bilen og det er närmest vindstille. Kommer meg til tenkt posisjon og bare å nye en fin morgen. Svaner og gås sees, Orrhane höres og i det fjerne begynner solen å komme opp.

Snart ser jeg noe og i kikkerten vises et rådyr, dröye 400 meter så ikke mulig å se type. Kommer närmere og dukker opp på ca 300 meter. Klarer ikke se hvilken type i håndkikkerten, og tar ikke opp geväret heller. Rådyret snur snart og stikker tilbake der det kom fra også…. sjekker vinden og tydlig drag fra meg mot rådyret!!!!!!!!!!!!!!! dvs nesten rett fra sör… Ikke det som er meldt og jeg har tabbet meg ut. Vinden veklser veldig denne morgen.

Henter minnekortet på jaktasle-2 som en siste innsats og ser at det er to små elgokser og en geit som har blitt festet til film. I tillegg bilde av rådyr hvor hode ikke vises, er vel geita men synes det har litt kraftigere hals…. Samt noe uidentifisert hårete. Kamera der jeg har gravd ned slaktrester av vildsvinet.

 
På Jaktboss sitt terreng er det mye dyr for tiden. Mye rådyr og hjort på jordene, og på viltkamera vises en håndfull ulike hjort og flere elger. Blir en spennende höst.