Jakt og hareobs

Förste dag lovlig å bruke drivende hund på rådyr her i Finland. Ble derfor tur ut med Albin selv om beina hans ikke er bra.

Til en godplass, men forventningene ikke store. Men Albins jaktlyst imponerer igjen og han söker helt ok ut, selv om det går litt seint. Han surrer litt rundt og etterhvert litt footlooose. Men så endelig et skikkelig uttak, herlig lyd. Det går litt feil og tror det skal over en superpost. Men ikke idag, snur og fölger vannkanten tilbake til uttaket. En runde og troa stiger veldig, men nei snurrer igjen. Trodde det ble tap i vannkant men fortsetter litt til för stopp etter ca timen.

Los i gult og jeg sto på röd krussedull. Vinden var litt variabel, men syntes den ikke burde avslört meg. Hva var losdyret da???? Tja et potedyr… Ser jo avtrykkene etter Albin tydelig her og noe annet..

Hvis hare uttrolig tur uten tap. En times los og imponert over Albin som nesten kryper langs bakken når jeg möter han. Til uka blir det uansett siste redningsforsök, dvs spröytekur med Cartrophen. I dag holdt han kun 4,3 i snittfart, og det er jo knapt godkjent for en tax!!

En kommentar til «Jakt og hareobs»

Det er stengt for kommentarer.