Matpakke

Hmmm tok meg selv i å tenke på om jeg skulle endre innholdet av matpakka på helgens planlagte jakttur. Andre har jo hatt en skremmende utviklingen på området fra nyspikka pinner til teflonbelagte steikepanner. Selv har jeg holdt meg til et par brødskiver med ost og kokte egg, kampen om bålets gunst gjør at pølse på pinnen blir fortrengt.

Det beste er jo å nyte noe nyskutt, men en slik plan kan føre til en sterk sultfølelse før man er ferdig for dagen. En plan B må man ha, og valgene er jo uendelige selv med fullbooket bål. Hva med wrap, sushi, proteinshake, smoothie…

eller til bruk under stekepannenes domene korv på burk, suppe eller hva calzone i aliminiumsfolie. Finnes jo selvsagt også frysetørkede alternativer i fleng.

Alternativer til tross blir vel matpakka den samme som siste 20 år, og der inngår jo selvsagt kaffe og en boks øl også! Men det er jo lov å drømme om felt vilt og mulighet for dette:
https://www.youtube.com/watch?v=LuDcydLG5gQ