Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Laser-Ammo – JaktAsle Bloggen

Laser-Ammo

Etter forrige helg ble det jo ganske klart at man behøver mer trening. Etter endel søking på nettet falt valget på Laser-Ammo. Bra info på svensk der og syntes som et smart system som gjør tørrklikk trening litt mer interessant.

Fikk pakken i posten denne uken. Pakket opp greiene og får et solid første inntrykk. Skikkelig material og enkel å sette sammen. Bare å lade og «klikk» en rød prikk på veggen, kult. Nytt ladegrep og nytt klikk – dette funker bra. Blir trening med eget våpen og avtrykk, og resultatet vises direkte på veggen.

Kjøpte også en elektronisk blink. To batterier i AAA størrelse, et trykk og du har en blink med valgfri treffsone å skyte på. Blinken teller også treffene, morsomt. Det er mer avanserte blinker å få kjøpt på nettsiden til Laser-Ammo, men jeg tar et steg om gangen.

Det er imidlertid et problem, dette blir skyting på kort hold og med kikkert montert noen cm over løpet treffer man noen cm under. Noe får man justert ved en del klikk på kikkertsikte. Men da er det bare å skyte, og er jo flere ulike «blinker»…. Dørlåsen, en boks med luftgeværkuler, et rådyrtrofee…..

«Patronen» sitter fast i kammeret vha en gummiring, og tas enkelt ut med en pussestangen. Ved nytt ladegrep sitter den altså fast i kammeret. Skrur litt og det er skikkelige greier. Skrur sammen igjen og går ut, hmm Laser-Ammo funker på ganske så langt hold også. Da minimeres jo også hvor mye man skyter under uten justering.

Ligger noe videoer på nett, men mest med pistol fra USA. Verdt å se på, men forsøkte meg på noen egne hvor man ser hvordan det fungerer med rifleadapteret.

Setter sammen «patronen»:
Lader Mausern med Laser-Ammo:
Så er det bare å skyte:
Demontering før man pakker bort etter trening:
 

Riktig fornøyd med Laser-Ammo, virker solid og meget enkelt å sette sammen. Håper dette skal medføre bedre skytte i fremtiden.

I tillegg finnes det adapter med mulighet for hagle kaliber 12 og 20, samt cal .308. Samt at det også selges en IR laser i samme størrelse, og da kan du skyte på SimWay med eget gevær uten å bruke noe tid på innstilling!! En slik IR patron er jeg ganske så sugen på….

NB! I går kveld ble det løpetur istedet for kveldstur, dvs 5 km løping i gummistøvler og 10 cm snø. Albin er fin idag også, kanskje kanskje har klippen fungert….