Sommer innkjöp og skyting

Det er snart klart for jaktsesong igjen, for meg blir det muligens et forsök på lokkrev den 1. August. Deretter blir det pause til midt i august för mer rev – deretter en stor premiere her i Finland – and og gåsjakta starter den 20. August.

Denne uken to innkjöp, et delvis impuls som jeg kommer tilbake til, og en symaskin!!!! Prosessen med å lage en håndfull JaktAsle spesialprodukt er igang. Det vil også muligens by på endringer her på bloggen!

Idag tur til skytebanen og årets tre förste serier på löpende elg. 54-75-82 ble resultatet. Elendig fire stående på stille elg på förste serien og siste serien med en bom under!!!

Prat om elger og det er minst 5 större tjurer på jaktmarkene, dvs 10 eller flere takker. Noen skovler mens andre som denne.

2 kommentarer til «Sommer innkjöp og skyting»

  1. d der e ein skikkelig flott stut, ser vel ikkje heilt å mange tagger den har, men den må vel vege 250 kg+++

  2. Flott ja, antall takker må väre over ti for at den skal väre lovlig (hvis samme regler som ifjor). Vekten bör vel ligge rundt der, men jeg tipper uansett feil ang vekt:) kult å få denne på en trang post!!!!

Det er stengt for kommentarer.