Ruskevær

Perfekt jaktvær i dag, i hvert fall for kløvviltsjakt. Så vidt på pluss, og litt nedbør i form av sludd. Herlig dag i skogen altså.

Ble Mausern i dag, siden liten tro på hare i slikt vær, og særlig når det har vært sånn gjennom hele natta. Tur nær hjemmet til sikkert rådyrsted hvor det også er observert vitsvans i  uka.

Litt trang i søket i dag også, så det blir bevegelse gjennom hele. Ene siden finner vi ingenting annet enn mus. På andre siden stikker han iveg nesten 200 meter og til perfekt sted. Jeg står bra og venter bare på uttak. Det kommer ikke og han returnerer.

Videre og nå må det skje noe snart om det finnes dyr. Midt i alt stikker Conan og snart en veldig uttak, herlig lyd altså. Det blir full fart litt feil vei, men snur før storveien. Det svinger egentlig perfekt og jeg er veldig klar. Dessverre blir det ikke fullført sirkel men over et stort dike, såpass stort at Conan gir seg etter 10 minutter los. Herlig 10 minutter, men så altfor kort. Dvs hadde vel ikke blitt mye lengre om retur til uttaket.

Uansett er det ikke mange meter fra dike til nytt vannsted. Og der på andre siden er ikke vårt område.

Super los var det, og når han er tilbake ivrig søk igjen. Andre veien og støter litt. Da står jeg helt perfekt, men finner ikke ut av det.

Dagens garmin med los i gult og jeg på rød krussedull..