Flytting

Tur med Conan i dag i 2 grader og nesten vindstille. Flott vær og det luktet nok bra, Conan leita bra hele turen men fant ikke ut av det. Mye harebajs så det finns hare der i hvert fall. Blir nok flere forsøk der.

Bestemt meg for å flytte viltkamera igjen også. Stort sett samme dyr som viser seg på bildene fra Kåtörevelen. Råbukk, vitsvans hind og kalv, samt ensam hind. I tillegg er foringsplassen tilholdssted for en gjeng nøtteskriker. Også denne lille krabaten da..

Og råbukken, som jeg også trodde var på besøk i dag tidlig. Men det er en liten vitsvansbukk gitt.

Ny foringsplass kamera skal ut på, men rimelig sikker på det kommer bilder i løpet av natten.

En kommentar til «Flytting»

  1. Ble jo forresten en liten vitsvanslos når vi henta inn kamera. En rysstøverkrysning som losa på andre siden av veien, ventet med å slippe Conan. Og når jeg slapp han hørte han nok vitsvansen, nesa i sky og rett i los. Møtte også andre hunden i skogen og det gikk bra. Vitsvansen forsvant ved stranden.

Det er stengt for kommentarer.