Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Förste uke passert – JaktAsle Bloggen

Förste uke passert

Albin har snart värt hos oss en uke nå og föler seg hjemme. I går natt sov han alene på rommet sitt, og det gikk bra selv om han etter en pissetur i 5-tiden var misfornöyd en god halvtime. I dag har han også värt alene hjemme 1,5 time og sov når vi kom hjem. Mye mennesker har värt innom og det går nå veldig bra. Liten minitur i band idag var litt verre, mye store biler som er litt farlige på närt hold. Mötte også en annen hund og det var litt farlig. Kajene var imidlertid spennende. Gikk forbi noen rådyrspor idag også, men tror dem var gamle – nemlig ingen reaksjon:) Heller ikke en gamme haredritt i går vekket interesse, men förste tur i skogen viste at han er en flått magnet – nesten 10 stk av verdens verste skapninger kröp rundt på ham! Uansett var det mye spennende lukter i skogen.

Kjöpt et flåttbånd, men det klödde tydligvis og derfor ble det noen Frontline dråper idag. Litt ekkelt i starten men nå sover han uansett. Neste uke blir tilvenning til hundgården, nye mishagsytringer ventes.

Ellers rapporteres det om bra med elg hos Jaktboss, og Jaktasle-1 har hatt et par elgkuer på besök gjennom uka. Bla. en liten spinkel 1,5 åring.

Til slutt må jeg vel nevne at det ble en seier for fotballen idag. I en liga som vinnes av et lag som spiller kjedelig engelsk kan det se ut som om de lagene som byr på godt spill havner på 4. og 5. plass.

En kommentar til «Förste uke passert»

  1. Ta ein kikk på bilde av tvillingkalvene fra 15.sept og sjekk det merket på halsen. Nå var du snill med Liverpool….

Det er stengt for kommentarer.