Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Slutt på stormen – JaktAsle Bloggen

Slutt på stormen

Våknet opp til tilnärmet vindstille og null grader idag. Ble derfor til en tur ut for å sjekke om haren hadde värt ute på natten. Vet ikke når det sluttet å blåse som verst. Fine forhold og troen var bra, en elghund med ganglos gjorde at vi flyttet oss litt unna tenkt område. Gjorde forsåvidt ingenting for på det andre stedet er det en myr hvor jeg tideligere har sett mye hareskit.

Albin forsökte men fikk ikke tak i noe hare. Et par gange sökte han litt, men siden det ikke ble mer kan det ha värt fugl eller mus:) En orrhane kom glidende over meg når Albin var ute å sökte, synd jakttiden for dem er over.

Nå krysser jeg fingre og tär for at väret skal holde seg til tirsdag. Da bör det väre supre forhold og få andre jegre i skogen. I mellomtiden blir det portrettfoto på Albin.

Iblant lurer jeg på om han ser noe särlig, men han har utmerket syn:)

Jaktboss hadde også en begivenhetsrik elgjakt på lördag. Selv om ingen elg ble skutt var det spenning for alle. Pluto (elghunden) fulgte etter elgene lenge, elgene var kalde og styrte fint utenom postene.

En kommentar til «Slutt på stormen»

Det er stengt for kommentarer.