Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Smelly Albin – JaktAsle Bloggen

Smelly Albin

Flotte forhold idag med lite vind og såvidt noen få minusgrader. Kom litt snö og regn i går natt, som har fryst. Derfor antok jeg at det skulle väre bra lukt etter eventuelle dyr som hadde rört på seg.

Begynte nesten direkt ut av bilen, inn langs en sti og Albin stötet på foten. Det gjorde han lenge, för det stoppet opp. Fulgte han inn til «tapet» og der startet han snart igjen. Ut i sivet og på dårlig is, noe jeg ikke likte så bra. Kom inn igjen og snart var han 300 meter unna og «los». Pussig at han er så voldsomt lös. Jobbet endel omkring noe hytter og et veikryss för han kom tilbake igjen.

Gjennom litt mer skog og det lukter godt, men ingen stöting. Albin stikker iveg og er innom bilen. Deretter ut på samme runde som han startet dagen med. Stopper imidlertid lenge på et lite område og jeg håper det er godfot. Han kommer imidlertid tilbake etter litt. Vi närmer oss bilen når jeg kjenner lukt av död og forråtnelse. Albin virker ikke som han merker noe.

Tilbake ved bilen stikker Albin igjen og jeg fölger. Stopper på samme sted og der ligger en halv fisk!! som Albin ruller seg i. Det er fisken som stinker og Albin har gnidd seg godt inn. Blir noen bjeff på litt jerper för vi gir oss. Det stinker i bilen på vei hjem, og enda verre når jeg åpner bak for å ta Albin ut. Derfor rett i dusjen med han, og tror jeg fikk bort det meste. Fy f… for en lukt.

Ingen skikkelig los altså og föler jeg har litt uflaks for tiden. Det er hare men verken Albin eller jeg får närkontakt. Håper det lösner snart og at Albin får en på beina. Trodde jeg skulle klare å se en hare som trykker siden dem er hvite, men tydligvis ikke lett.

3 kommentarer til «Smelly Albin»

Det er stengt for kommentarer.