Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Rev – JaktAsle Bloggen

Rev

Ut på tur med Albin igjen. Litt skarpt före, med delvis skare på tynt snölag. Bar bakke i storskogen. Kursen ble satt mot Kalvholmen og sted vi har sett mye hareskit för. På stedet det var mye skit på för var det ikke noe spor etter hare…. kanskje skutt..

Ruslet videre og Albin söker men skjer ikke mer. Stikker en annen vei når han kommer tilbake, så regner med det var en fugl. Snart stikker han igjen og loser igjen. Surrer litt rundt seg selv og etter få minutter stikker det avgårde. Fölger strandkanten med noen få avvik. Etter 12-13 minutt gir Albin seg og kommer tilbake, etter en halvhjertet runde på tapet.

Vi går sammen der losen gikk og på tapet starter det igjen. Ny los på en 10 minutter för det blir noe veldig krusseduller og stopp. Kommer tilbake og pga diverse gir vi oss. Blir ca 2,5 time i skogen. Albin har löpt 13 km og jeg 3,3… Godt å se det er mye energi igjen i kroppen, särlig når vi kommer til bilen! En jerpe letter forran nesa på Albin og det blir litt bjeffing.

Rev ja for det var spor jeg fant de steder snöen var «bra». Om reven var på beina? tja håper jo det og at det ikke igjen var Albin den löse som sökte på foten.

Bilde fra gårsdagens promenade. Var å besökte Jaktasle-2. Ingen bilder ble tatt så den er ute av funksjon. Må hentes inn til service en vakker dag.

En kommentar til «Rev»

Det er stengt for kommentarer.