Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Harejakten – JaktAsle Bloggen

Harejakten

Den vanskelige harejakten. Ute en tur onsdag, uten at det ble til noe annet enn stöting på foten. Var lite spor den dagen også.

Idag var det siste forsöket for å få hare til jul. Det gikk ikke. Fant ferske spor som Albin jobbet med, men uten å få haren ut. Hadde med en litt utålmodig medhjelper idag også, og etter et par timer avsluttet vi derfor. Positivt er at Albin söker godt ut og er ivrig, men han sliter med å finne ut av harens krumspring. Blir minst to hviledager nå, men blir nok nye forsök för nyttår.

I går var vi hos veterinären igjen og det er noe Albin reagerer på. Fikk en spröyte igår og vi skal ha litt salve på mage og i örene. Fysikken er uansett på topp, men han er litt irritert i örer og mage. Håper det ordner seg nå. Veterinären sa også at Dentastix ikke hjalp for tannstein og gjerne måtte kuttes ut.

Emil har fikset årets först mår idag – grattis med den.

Rapportene om Rattata viser ökte loslengder. Hjelper med trening, dvs jage rådyr oftere. Flere jaktdager på rad uten kontakt med dyr gir null trening og fremgang.

3 kommentarer til «Harejakten»

  1. 3. for året enda bedre. Får du tre i år også har du gjort en kjempejobb.
    Blir vel litt blogging neste år også nå närmest er litt jakt i mellomdagene. Håper på förste fallet for Albin!

Det er stengt for kommentarer.