År 2012 starter med en smell

I dag klart for rådyrjakt på et område hvor det er nesten 100% sikkert rådyr. Flott väder med -1 og nesten ingen vind. Sluttet å snö rundt midnatt og forholdene var altså supre i vinter wonder land.

Heldigvis ville BT väre med også. Bra med en post på bra sted.

Startet bra med nesten ferske spor som Albin startet å snuse i og lose litt. Litt runder frem og tilbake för han tar avgårde. Losen er et faktum og det går da virkelig rett på BT!!! Venter i spenning på at det skal smelle, men losen går forbi der jeg tror han står og over en vei. På andre siden av veien runder det litt til för det tar litt lengre avsted.

Kaller opp BT på radion og han har sett rådyrene to ganger!!!!!!!!!!!! Geit med to kid. Sto litt annet sted enn jeg trodde. Förste gang på haglehold, men kidden sto helt inntil hverandre. Ikke mulig med kule pga et hustak i kikkertsikte. De runder han og kommer i for stor fart og ugreit til at han får skutt….. Losen fortsetter og runder litt omkring. Et par ganger nesten på vei tilbake mot BT men ikke när nok.

Albin gir seg etter 45 minutter los!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Snittfarrt 6 km/t. Tok ca en halvtime för losen var igang og han sökte i 8 minutter på foten. Litt runde former så kan jeg nesten notere en times los?

Bilde av losen, BT sin plassering i lilla.

Albin ble som en liten snöball etter runden. Ikke beste pelsen for jakt i nysnö og rundt null grader. Forsökte på noen bilder med mobilen men ikke så bra. Klarte å plystre og rope han inn også, da han var på vei rett hjem på returlöpet. Super dag i skogen med en super hund!

Til slutt et bilde av deler av losen, på satelittbilde (Birdseye)

2 kommentarer til «År 2012 starter med en smell»

  1. Vad spännande och läsa. Albin gör framsteg, snart driver han 90 min skall du se.
    Pälsen får du trimma. Jag skall göra lite på mina idag. Vi gick inte ut på jakt idag. Det blir fredag nästa gång.

Det er stengt for kommentarer.