Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Kong vinter – JaktAsle Bloggen

Kong vinter

Vintern er over oss og det snör litt hele tiden her. Idag var det imidlertid greit jaktvär med en plussgrad og ikke snö på endel timer. Litt mye vind og Emil er tydligvis på vei mot Finland også!

Dårlig bröyta veg idag, men heldigvis var snöen ganske fast og det gikk å kjöre litt på ubröyta veg. Fikk på Albin halsbåndet för han stupte ut av bilen. En litt pissing seinere var han igang med å bjeffe litt. Ferske harespor over veien og borte ble han. Tok ca 20 minutter för han var tilbake, uten at jeg vet hvor han har värt. DC40 båndet fikk nemlig ikke satelittkontakt för etter han returnerte. Om han hadde haren på beina vet jeg ikke, men hörte ikke noe uttakshyl så tror det kun var hans vanlige löshet. Var imidlertid såpass langt unna (pga lyden fadet ut) at jeg ikke kan väre helt sikker.

Tilbake tok vi en runde uten å se mer harespor. Når vi igjen närmet oss bilen leita han igjen opp tidligere spor. Tenkte å väre litt smart, derfor tok vi bilen og kjörte litt for å komme mot spora fra andre siden. Kom ikke så langt för han igjen fant noe harespor. Leita og sökte ivrig men fant ikke ut av det. Heller ikke en runde av meg hjalp.

Tungt före idag, noen ganger forsvant han nesten helt i snöen. Men var ikke så fornöyd når vi avsluttet for dagen. Nå snör og blåser det mye, noe som iflg yr.no skal fortsette tom. fredag. Hmm håper det blir noe mer jakt för retur til Norge.

Men nå er Albin trött…

3 kommentarer til «Kong vinter»

  1. Cool bild på Albin…Får se till helgen om vi får bra väder så vi kan ut. Älg blir det på lördag. Vi har en stor kvar på ena marken. Sedan skall Ayla tränas på rådjur.

Det er stengt for kommentarer.