Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Mår – JaktAsle Bloggen

Mår

Lite som har skjedd på jaktfronten siste 14 dagene. Pelsjegern Emil har kommet igang med fangsten og fikk en mår idag.

Vekta 1,2 kg.

Mine feller ligger fortsatt innomhus.

Ute på tur med Albin så fant vi ferske harespor, var tipset om dem på forhånd også. Ikke langt hjemmefra er det, kanskje det blir et forsök!

15 kommentarer til «Mår»

  1. Detta stod på facebook igår: Sporene fra Bøvann går opp langs eiendeomsgrensa til Thor Wraa. (Kommunegrensa Drangedal/Nome)Det ser ut som om det er to dyr. Det er funnet liggeplasser, i dem ligger det hår og blod, så de har hatt jaktutbytte i senere tid.

    Detta gjelder ulv som har oppholdt seg i område rundt kommunegrensa Skien/Nome/Drangedal. Bøvann og Villheia som siste observasjoner er gjort ligger rett nord for Henseivann. Her trengs det mange pelsjegere :-/

  2. Trenger bare på ulv 😉 Trur de venter på ny sporsnø i Nome.. Ville vært tragisk om 2 ulver oppholdt seg i det område framover og tar liv av et hjortevilt i veka..

  3. Intressant å bruke Facebook som sannhetsvitne:) Ellers bare å konstatere at det følges opp når ulvene er steder den ihht stortinget ikke skal være – bra. Ulven viser seg å være en vanskelig motstander, så det spørs hvem som vinner. Kanskje best å få skutt så snart som mulig, før det regnes som et alfapar og blir fredet!! Lykke til!

  4. Detta er ei lukka gruppe på facebook Asle, som blir bruka av gaupejegere i Nome til å formidle beskjeder. Viltkamera bilde av ulven i Varden idag, tatt på ein foringsplass inne hos Cappelen.

  5. Spora går frå Bøvann/Pondalskilen og inn te Thor Wraa idag. Ingen som sporer på drangedalsida, då det ikkje e brøyta veg og langt å gå. Grunneiger e visst bortreist…

  6. hmm.. kjenner det nesten er litt kjedelig at de går videre, så litt fram til ulvejakt jeg nå. hadde nemlig planer om å skyte en….

Det er stengt for kommentarer.