Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Albin langt langt men med hva….. – JaktAsle Bloggen

Albin langt langt men med hva…..

Lastet opp sporet fra hundenheten til Astron for å sjekke Albin sin tur på fredagen.

Ser absolutt ikke ut som han fant noe nytt på returen, men drev på samme hele turen. Det som er merket i gult er losen på en time, og lengden er 9,5 kilometer. Start til venstre, og derfra til lengst ut til høyre er det 3,9 kilometer i luftlinje!!!! Der han kom tilbake på veien var det ikke elgspor… Tap og elgen sprang over annet sted?? Ble ikke mye klok av dette gitt.

Albin løp 17 kilometer på 1,52. Nede i venstre hjørnet holdt han på en bra stund, og hadde et uttak. Det rotet seg bort, men faktisk mulig at det er det han fant igjen og førte til en svømmetur over 5 meter bred kanal.

Deretter slapp vi han der jeg så en mårdhund når jeg kjørte ut. Da var han sliten, fant noe godlukt på feil side av veien. Ble aldri noe skikkelig og etter en time gir vi oss, da har han løpt kun 3,6 km. Krussedull oppe i venstre hjørne.

En kommentar til «Albin langt langt men med hva…..»

  1. Oj det var inget dåligt drev. Förstår att han var trött efter detta.
    Ja vilken historia igår. Trist med ett dåligt skott vilket aldrig hänt mig. Men det var ju tur att S-O kunde avliva den stackars bocken.
    Men vilken jakthistoria vi fick…

Det er stengt for kommentarer.