Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Innkjøp – JaktAsle Bloggen

Innkjøp

Egentlig var det ikke tanken å kjøpe så mye utstyr til årets jakt. Men med antenne som har gått istykker måtte ny teleskopantenne til Astron kjøpes inn.

I tillegg så er det jo fint å ha en bok å lese i. Sju dager etter bestilling fikk den i posten, og dagens innkjøp ble dette:

I tillegg er det mottatt pakke fra Titan Reloading, mens ny pakke er på vei derfra. I tillegg ventes  noen forsendelser fra Finland. Innlandske leveringer tar som vanlig lengre tid enn levering fra USA, forstå det den som kan. Eneste som ikke er kjøpt inn er krut, og boken over skal muligens gi noen innspill på hvilke type jeg skal ha!!!!

En kommentar til «Innkjøp»

Det er stengt for kommentarer.